Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

5 σχόλια:

  1. ria, διάβασα το σχόλιό σου και σ απ αντώ: το blog το έστησα μόνη μου και ταά τα τακτά διαστήματα (κάθε 2 μέρες χαχαχα) του βγάζω τα μάτια ανελλιπώς.
    Απο ότι βλέπω εσύ έχεις μόνο την αρχή κάνει. Λοιπόν κατ αρχάς να σου δώσω το μέιλ μου (δεν βρήκα το δικό σου να πάρω εγω την πρωτοβουλία)για να μην κουράζουμε τους άλλους σχολι αστές και για ό,τι άλλο θες να μου γράφεις (xtheodoritsi@gmail.com).
    Ψάχνεις πάντα μεσω του google ή άλλων ιστολογίων, εικόνες ή gagdetaάκια που σ αρέσουν. Αντιγράφεις τους κωδικούς τους (προσοχή νάναι free και όχι επι πληρωμή)μπαίνεις στον Πίνακα ελέγχου σου-Σχεδίαση-Προσθήκη gagdet! Επικολλάς εκεί τον κωδικό που έχεις αντιγράψει και κάνεις "Αποθήκευση" αν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα απο την "Προεπισκόπηση".
    Εαν θέλεις να του αλλάξεις θέση απο εκεί που το προτοέβαλες απλά πατάς πάνω του(στο πίνακα ελέγχου πάντα) βγαίνει ένα σύμβολο σαν σταυρός και το σέρνεις όπου θέλεις (πάνω-κάτω) όπου τ αφησεις ξανά "Αποθήκευση". Επίσης τον ίδιο δρόμο θ ακολουθή σεις αν θέλεις να βάλεις εορταστικό template. O,τι θέλεις μην διστάσεις κι απο το μειλ θα σου δώσω και το τηλ. μου για πιο άμεσα.
    Φιλάκια και περιμένω ανανέωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφαγα λέξεις, έκανα ορθογραφικά απο την πρεμούρα μου να γράψω οσο το δυνατόν αναλυτικότερα τα βήματα. Sorry.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sorry I can not understand greek!!
    Can you speak English or French??
    Thank you to be my follower! I can see you are very talented. All you have done is beautiful and perfect Ria! It is a pleasure for me to be in contact with you.

    Ciao
    Monica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλοσόρισες στον blogoκοσμο!!!! Από ότι κατάλαβα σε καθοδηγεί η Χαρά για να φτιάξεις το "σπίτι σου"! Είσαι λοιπόν σε καλά χέρια!!! Εγώ θέλω μόνο να σου πω να βάλλεις ένα μεταφραστή για να μπορούν να σε διαβάζουν και οι ξένες φίλες σου,όπως η Μόνικα από πάνω!!! Θα μπορέσεις να το κάνεις στη σελίδα: http://translate.google.com/translate_tools .Γίνομαι επιτόπου αναγνωστριά σου για να σε παρακολουθώ καθώς λατρεύω το κέντημα και το πλέξιμο και από ότι βλέπω και εσύ!!! Στη διαθεσή σου αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλώς σας βρίσκω όλους Μαρίνα!! σε ευχαριστώ για την πληροφορία! Δεν το ήξερα! Θα... προσπαθήσω να το φτιάξω! Ακόμη δεν κατάφερα να διαμορφώσω την σελίδα μου!! Έχω πολλά εργόχειρα που θέλω να σας δείξω....!
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή